دستور و طرز تهیه قارچ شکم پر

خوب، امروز میخوایم شما رو با یک غذای جذاب و خوشمزه که طعمش روی شعله های آتیش فوق العاده است، آشنا کنیم. شما خیلی راحت میتونین این غذای خوشمزه رو در کنار دوستانتون تجربه کنید.

روش پخت:

اول از همه قارچ‌ها رو از پایه جدا کنید و داخل قارچ رو خالی کنید، هرچه قارچ ها سر بزرگ تری داشته باشند بهتر است (سعی کنید قارچ ها همه در یک اندازه باشند ، تکه های قارچ را دور نریزید و برای داخل غذا استفاده کنید)

سپس مقداری نمک داخل قارچ ها بریزید.

حالا نوبت ژامبون هاست، اونها رو خورد کنید و به همراه تکه قارچ های اضافه، به آرامی داخل قارچ ها قرار بدید.  حالا روی ژامبون ها رو پنیر پارمزان بریزید و بعد روی پنیر رو مقداری فلفل دلمه ای سبز و ذرت بریزید.

حالا کافیه قارچ رو به سیخ بکشید و روی آتیش بزارید و اجازه بدید قارچ‌ها به آرومی بپزن.

پیشنهاد میکنیم قارچ ها رو با سس سالسا مکزیکی میل کنید.

برای تهیه سس سالسا مکزیکی شما به فلفل دلمه ای سبز، پیاز خرد شده، گوجه فرنگی، نمک، شکر، فلفل تند، پونه کوهی خشک شده و روغن نیاز دارید.

مواد لازم:

قارچ

فلفل دلمه ای

ژامبون

ذرت

پنیر پارمزان

آویشن

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.